Meteen aan de slag met de goedkoopste renovatieleningen!

lening

Je hebt een huis of appartement gekocht en wil aan de slag om het helemaal naar je zin te maken. De indeling wat aanpassen, moderniseren, nieuwe vloer, verwarming leggen, misschien ook nieuwe vensters. En we spreken al snel over duizenden euro’s die je klaar moet hebben om deze werken uit te voeren. Een renovatielening kan de ideale partner zijn voor de financiële kant van de zaak. Heb je hier al eens over nagedacht, dan moet je zeker verder lezen.

De goedkoopste renovatieleningen staan hier!

De kosten om een woning te moderniseren kunnen hoog oplopen. Zeker als je niets zelf kan doen dan volgen de facturen mekaar snel op. Je zal moeten zorgen dat je die ook tijdig kan betalen om iedereen tevreden te stellen. Als je niet voldoende spaargeld hebt dan kan je waarschijnlijk al die werken niet laten uitvoeren. Dan moet je maar gaan lenen. Een goede oplossing om toch dat huisje volledig om te vormen naar iets moois. Je bent dan even aan het afbetalen, maar een goedkope renovatielening zal je meer voordelen brengen dan nadelen.

 

Het nadeel van een renovatielening is dat je maandelijks moet afbetalen. Maar als je ziet dat de werken dan kunnen uitgevoerd worden en je huis of appartement een heuse metamorfose ondergaat, dan zal je achteraf zeer blij zijn. De bedragen die je kan lenen om te renoveren zijn voldoende om grote werken uit te voeren. Dan spreken we over het dak vernieuwen, isoleren, muren bezetten, vensters vernieuwen, verwarming en dergelijke meer. Dat zijn vaak de werken die nodig zijn om een woning volledig te moderniseren. Er staan heel wat huizen te koop van 50 jaar oud en nog veel meer. De bouw standaard van toen is uiteraard iets volledig anders dan nu. Je krijgt ook premies van de overheid om je woning zo energiezuinig te maken. Dus daar kan je ook van profiteren als je de woning onder handen neemt.

 

De premies bij de overheid moet je apart aanvragen en kan je pas na de uitgevoerde werken aanvragen. Met de facturen kan je zo een bepaald deel terug krijgen. Dus daar spaar je ook weer op uit. De kosten die je maakt met de renovatielening krijg je dus een deel terug. Je woning is hiermee volledig tiptop in orde en je hebt een echte meerwaarde aan de waarde. Bij doorverkoop kan je de vraagprijs echt een pak hoger zetten en met winst de verkoop sluiten. Dat is natuurlijk lange termijn denken, maar het speelt toch mee. Niet iedereen blijft tot zijn laatste dagen in een huis wonen. Soms verhuis je vroeger door omstandigheden, of moet je noodgedwongen verhuizen door een relatiebreuk bijvoorbeeld. Sowieso is een renovatielening iets waar je nu moet doorgaan om vele jaren te kunnen genieten van een mooi afgewerkt huis.

 

Een net huis is ook een leuke levensstijl. Je komt thuis in een huis of appartement met de nodige gemakken en misschien zelfs luxe. Wie wat meer kan investeren kan betere materialen aankopen en laten plaatsen en de laatste technische snufjes installeren. Zo is domotica iets wat meer en meer opkomt. Met een druk op de knop sluit je bijvoorbeeld je volledige huis af. Daar hangt ook wel een leuk kostenplaatje aan vast, maar als je net dat ietsje meer wil, dan moet je er ook heel wat meer voor betalen.

 

Renovatieleningen hebben ook interessante rentevoeten momenteel. Samen met de woonlening is het een van de meeste interessante leningen die je momenteel kunt aanvragen. Een bank heeft ook graag dat je leent om de woning te vernieuwen. Zo is de woning meer waard bij een noodgedwongen verkoop. Dan is de bank zeker dat ze hun geïnvesteerde geld terug zien. Maar daar heb jij geen direct voordeel aan. Enkel om er in te wonen heb je een eigen voordeel en als je het zelf weer te koop stelt, kan je ook van de winst genieten.

 

De goedkoopste renovatielening die kan je makkelijk zelf vinden. Je zoekt de bank die de laagste JKP heeft. Die renovatielening heeft ook de laagste kosten en is dus de goedkoopste. Bovenop de maandelijkse terugbetaling komt dan nog een kost, die je samen als één bedrag zal afbetalen. Via domiciliëring zal de bank het geld van je rekening halen. Zo zijn zij zeker dat de lening zal afbetaald worden en heb jij geen werk om alles in orde te maken.

Klik hier voor de goedkoopste renovatielening!

Dus je kan nu al op je twee oren slapen, met een renovatielening kan je je huis helemaal in orde maken en op je eigen tempo alles terug betalen. Je maakt een nieuwe thuis voor je gezin en je voelt het amper aan de portemonnee. Twee keer winst dus.

Let op: geld lenen kost ook geld.