Lenen voor renovatie? Ontvang vandaag nog meerdere offertes!

We vallen acuut met de deur in huis: om de beste offerte voor je renovatielening te ontvangen kan je hier alvast de goedkoopste tarieven vinden. Renoveren kan een flink pak geld kosten, maar je spaarcenten kan je gerust laten staan. Omdat de rente in 2017 wederom gezakt is, is dit een goed moment om te lenen voor je renovatie. Zo kan je je woonst naar jouw smaak aanpassen, maar je opgespaarde appeltje voor de dorst voor andere doeleinden gebruiken.

Alle renovatieleningen verzameld!

Na jaren leven in een woning zijn bepaalde dingen aan vervanging toe. Wellicht woon je in een ouder pand, maar ben je niet happy met de keuken. Jaren geleden was het toen niet mogelijk om een andere keuken te plaatsen, maar ondertussen heb je meer financiële ruimte gekregen en zou je een lening aankunnen. De markt wordt overspoeld met kredietaanbieders die jou een hand toesteken om je woning op korte termijn te renoveren. Met zoveel kredietverschaffers zorgt dit voor felle concurrentie, en dat komt precies goed uit voor je portemonnee. Hoe meer concurrentie hoe beter de tarieven immers zijn.

De truuk is om zoveel mogelijk kredietgevers met elkaar te vergelijken. Door een aantal aanbieders naast elkaar te leggen krijg je een beeld van je maandelijkse aflossing bij elke aanbieder. Op die manier kan je de goedkoopste lening eruit halen. Zelfs minimale verschillen in het JKP (de intrest en leenkosten als jaarpercentage bovenop je leenbedrag) kunnen je honderden euro’s besparen. Om de goedkoopste renovatielening te vinden vraag je offertes aan bij de aanbieders. Je wordt doorgestuurd naar de website van de aanbieder, alwaar je via een leningsimulator kan zien wat je maandelijkse afbetaling wordt. Je kan dit zo vaak doen als je wilt, want het is gratis.

Lenen voor je renovatie is nu gemakkelijker dan ooit. Door wat tijd achter je laptop door te brengen zie je vliegensvlug wie de beste tarieven aanbiedt. Door het leenbedrag en de duurtijd in te geven in de leningsimulator weet je binnen een paar minuten of je de aflossing kan betalen. Hoe langer je duurtijd is, hoe meer je zal hebben afbetaald aan het einde van de rit. Voordeel is dan wel dat je maandelijkse aflossing lager ligt dan bij een kortere duurtijd. Het is dus belangrijk om uit te rekenen wat jij per maand kan uitgeven aan een aflossing. Dat doe je door je maandelijkse kosten af te trekken van je maandelijkse netto inkomen.

Alle renovatieleningen verzameld!

Eens je het overgehouden bedrag hebt vastgesteld kan je aan het werk met de simulator tool. Bijna iedere bank of andere kredietaanbieder heeft wel een simulator op de website staan die gratis te gebruiken is. Kies die aanbieder die het best past bij jouw budget en zorg dat je de voorwaarden begrepen hebt. Je kan je lening direct online aanvragen en de aanbieder neemt contact op om de lening af te sluiten. Dus wacht niet langer en duik de simulatiewereld in om jouw goedkoopste renovatielening te vinden. Zo kan je snel en eenvoudig je woonst in een paleisjes omtoveren.

Let op: geld lenen kost ook geld.