Gratis een simulatie starten van je renovatielening: meteen resultaat!

We kunnen ons vandaag de dag niet meer voorstellen zonder internet door het leven te gaan. Wellicht enkel als je op vakantie gaat, om even afgesneden te zijn van de digitale wereld. Maar in ons dagelijks leven zijn we gewend geraakt aan het online gemak om rekeningen te betalen, producten te bestellen, informatie te vinden en ga zo maar door. En dat geldt ook voor het aanvragen van een lening. De kredietaanbieders zijn de laatste jaren snel toegenomen, en de makkelijkste weg om een lening af te sluiten is via het internet. Kredietaanbieders zijn daar goed op ingesprongen door een gratis simulatie tool voor je renovatielening aan te bieden op hun website.

Alle renovatieleningen verzameld!

Je hebt wellicht plannen om je woonst aan te pakken en een opfrisbeurt te geven. Op een gegeven moment ben je bepaalde dingen zat. Zo moet die hele oude keuken dringend vervangen worden: na talloze jaren gebruik sluiten de houten kastjes niet goed meer. Ook je kookstel is over zijn houdbaarheidsdatum heen: twee van de vier kookpitten doen het niet meer en je oven staat al jaren buiten spel. Op die manier is het ook niet leuk om te koken, dus je bent klaar voor een moderner model – liefst met een kookeiland in het midden en kastjes van materiaal dat geen vocht absorbeert.

Dergelijke aanpassingen zijn niet goedkoop, en helaas is je zichtrekening aan de magere kant. Je spaarcenten spreek je liever niet aan – je weet nooit waar je nog voor nodig gaat hebben – dus de volgende optie is een renovatielening. En dat is in de huidige tijd ook een heel goed idee: omdat de rentevoet zo laag staat, betaal je lage leenkosten op je lening. En met al die aanbieders op de markt is de concurrentie groot, dus ook dat is goed voor je portemonnee. Allicht dient de lening te worden terugbetaald, en er is een manier om binnen een paar minuten uit te vinden wat je maandelijkse aflossing is: doe een simulatie van je renovatielening. Het is eenvoudig uit te voeren en gaat heel snel.

Om alvast een idee te krijgen kan je bij onze pagina met goedkope leningen terecht. Als je de kolom ‘JKP’ bekijkt, zie je heel snel wie de voordeligste kredieten aanbieden. Dit jaarlijks kostenpercentage (rentevoet plus leenkosten) komt nog bij je afbetaling van je leenbedrag en is direct in de maandelijkse aflossingen verwerkt. Hoe lager het JKP hoe beter. Als je op de aanbieders klikt, wordt je doorgestuurd naar hun websites. Daar mag je zo vaak je wil gratis simulaties uitvoeren. Je geeft het leenbedrag en de duurtijd in, en voilá…je hebt je maandelijkse aflossingsbedrag te pakken. Door dit met een aantal aanbieders te doen krijg je een goed beeld van de verschillende maandelijkse afbetalingen. Uiteindelijk kies je de aanbieder die het beste bij jouw budget past.

Alle renovatieleningen verzameld!

Na de simulatie van je renovatielening kan je het krediet direct online aanvragen. En eens je het bedrag op je rekening hebt staan, kan het feest beginnen: een wonderschone keuken waar je met veel plezier de meest fantastische gerechten kan bereiden.

Let op: geld lenen kost ook geld.